fbpx

Webshops

Webshops
En 
sælgende 
tiltrækkende 
flot 
webshop

Et tiltrækkende webshop design er det første, der fanger dine kunders opmærksomhed, når de lander på dit websted. Et brugervenligt layout indbyder dine kunder til at blive på hjemmesiden længere og er første skridt til et salg. Jeg bygger alle online butikker i den meget populære webshopløsning, WooCommerce, som er den mest anvendte e-handels løsning i verden. En WooCommerce shop er nem at bruge og så er det gratis at benytte sig af.

Webshop pris

En webshop er en af de bedste måder at tjene penge online på. Men for at få en op at køre, skal du investere i et professionelt webdesign med webshop. Uanset om du er ved at bygge en ny online butik eller gerne vil integrere en webshop på din eksisterende hjemmeside, kan jeg hjælpe dig med en løsning, der passer til dine behov, afspejler dit forretningsmål og holder dine kunder glade.

Prisen for en online butik afhænger af mange ting: ønsker du en hjemmeside også, eller har du en i forvejen og ønsker blot en shop integreret? Hvor mange sider ønsker du? Skal jeg hjælpe dig med at oprette kategorier og varer? Ønsker du en blog? Lad mig høre om dine ønsker til din nye online butik, så sender jeg dig et tilbud. 

En indbydende og brugervenlig webshop (standard webshop med forside og 5 sider) bygget efter bedste principper, starter fra 12.000 kr. ekskl. moms.

Hvad indeholder prisen?

Ligesom med mine hjemmesider indeholder mine webshops altid et gennemarbejdet og tiltrækkende design. Din online butik bliver udarbejdet efter bedste søgemaskineprincipper og vil være mobilvenlig på alle enheder. Den er 100% ejet af dig, og efter installation følger der 3 måneders support med i prisen. Jeg designer og bygger altid din webshop med din virksomheds brand og dine mål for øje, og jeg fokuserer på brugervenlighed, funktioner og design. Din onlineforretning vil have en smuk, tilpasset tilstedeværelse på nettet, så den motiverer dine besøgende til at handle med dig og er med til at sætte skub i at nå dine salgsmål.

Webshops bygges i WordPress, Elementor og WooCommerce, og du kan efter lancering selv redigere i den, tilføje produkter osv. Elementor skal tilkøbes (et drag-and-drop plugin, som koster ca. 250 kr. om året). Denne er ikke inkluderet i min pris.

Skal du bruge noget helt andet?

Ser du ikke det, som du skal bruge til din skræddersyet webshopløsning? Lad os tage en snak om dine behov og lad mig hjælpe dig med at gøre dine drømme om din online butik til virkelighed.

webshop

Webshop design processen

 Vi arbejder tæt sammen igennem hele processen og skal igennem følgende trin:

1

Kontakt mig

Fortæl mig om dine ønsker til din nye web shop. Udfyld min kontaktformular og vi er så småt i gang. 

2

Spørgeskema

Du modtager et link til et spørgeskema, hvori du uddyber dine ønsker til siden, design, målgruppe m.v. 

3

Samtale

Jeg kontakter dig for en samtale – enten via Skype eller telefon. Vi snakker om dit projekt og dine ønsker til design, indhold og pris.

4

Analyse

Hvis du beslutter dig for at booke hos mig, udarbejder jeg en stilguide og en sitemap. På denne måde er vi på bølgelængde.

5

Designproces

Jeg går i gang med at udvikle og designe. Designprocessen kan tage fra 2-6 uger, alt efter indhold og mængden af funktioner, du ønsker. 

6

Første udkast

Når dit websted er klar til fremvisning, mødes vi online til en gennemgang. Du fortæller mig hvad du kan lide og evt. vil have ændret.

7

Feedback

Dine tanker og feedback lytter jeg til og får indarbejdet i designet, så du får helt den hjemmeside, som du ønsker dig.  

8

Lancering

Når du har godkendt den færdige side, bliver den installeret på dit valgte webhotel. Du vil også modtage vejledning til redigering af indhold.