fbpx

Sociale medier

Sociale Medier

Fordele ved sociale medier

Nem dialog
Målbart
Mersalg
Nye målgrupper
Øget trafik
Kendskab 

Sociale medier er afgørende for en virksomheds vækststrategi, og markedsføring på sociale medier kan være en af de mest effektive måder at nå ud til et nyt publikum samt holde kontakten med folk, der allerede følger din virksomhed. En af de største årsager til at være aktiv her er muligheden for positionering og det at skabe ‘leads’ til din virksomhed. Mange mennesker bruger sociale medier til at finde produkter og tjenester, som de leder efter, og ved at skabe det rigtige indhold til dine opslag og markedsføre sig rigtigt, kan du nå ud til nye kunder uden at skulle bruge penge på en eneste annonce. Dine kunder er på de sociale medier – er du?

Sociale medier på abonnement

Det at holde sine sociale medier ajour og udgive kreativt indhold kontinuerligt er meget tidskrævende, og mange mindre virksomheder har slet ikke tid til digital marketing. Ønsker du at overlade arbejdet med dine sociale medier til en anden men gerne vil slippe for at ansætte en fast medarbejder til SoMe, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg kan sørge for kontinuerligt indhold på dine sociale medier, så din online forretning kan vækste. Jeg kan hjælpe med strategi, opslag, annoncering og skabelse af det grafiske indhold og tekster. Om du ønsker at få varetaget dine sociale medier 100%, blot få tilsendt opslag/videoer med jævne mellemrum, som du selv lægger på Facebook/Instagram, eller noget helt tredje, er op til dig – vi finder sammen en god løsning. 

Priseksempler på abonnement pakker

De viste priser er pr. måned og ekskl. moms. Ved SoMe abonnementer vil der være en bindingsperiode på 3 måneder fra indgåelse af aftalen. Herefter kan abonnementet opsiges skriftligt med 1 måneds varsel til den første i en måned. Abonnement betales forud senest den 20. måneden før.

Passer pakkerne ikke til dig?

Intet problem. Pakkerne er blot eksempler på, hvordan et abonnement kan opbygges. Kontakt mig for hjælp til sociale medier, Facebook rådgivning, Instagram tekster, digital markedsføring m.v., så finder vi en pakke og en pris, som er den rigtige for dig og din virksomhed. 

Analyse, positionering og annoncering

Der er et gammelt ordsprog: ‘Du kan ikke nå dine mål, hvis du ikke ved, hvor du er på vej hen’. Dette gælder i høj grad også for annoncering på de sociale medier. Det er ekstremt vigtigt at kende sine strategiske mål for annoncering, før anstrengelserne giver resultat. Måske er dine mål at øge virksomhedens omsætning, forbedre webstedskonverteringer, nå et nyt kundesegment eller øge salg af et bestemt brand eller en bestemt tjeneste. 

Jeg kan hjælpe dig med en skræddersyet social media strategi, som sætter fokus på at opbygge og styrke din virksomheds relationer på de sociale medier og som skaber trafik til dit indhold og website. Jeg hjælper både virksomheder, som er nye på de sociale medier og som skal til at opsætte profiler, men også virksomheder, som allerede er etablerede men har problemer med nok interaktion.
Pris for analyse og udarbejdelse af social media strategi er 1.800 kr.     

Makeover af SoMe platforme

Er det tid til at rykke din tilstedeværelse på sociale medier op et hak? Lad mig forny dine profiler på sociale medier ved at designe et nyt, iøjnefaldende forsidebillede og logo samt story highlights, der er skræddersyet til dit brand og dit publikum. Uanset om du ønsker at forny din online tilstedeværelse fuldstændigt eller blot matche dit eksisterende brand til dine profiler på sociale medier, kan jeg hjælpe!

Pris for en makeover af Facebook og Instagram er 1.800 kr.

Vækststrategi

Eksempler på grafisk indhold

Det indhold, som postes på de sociale medier, skal være indbydende og visuelt fængende, så brugeren gør ophold og klikker på opslaget. Jeg holder mig altid ajour med de seneste trends indenfor blandt andet sociale medier for at få nye ideer og inspiration.    

Korte videoer

Det går stærkt på de sociale medier, og vi som brugere er blevet mere krævende i forhold til det, vi bruger tid på. Derfor skal budskaber på de sociale medier idag være korte og gerne som små, fængende videoer. Klik på knapperne herunder for at se eksempler på korte videoer.

Bilvask

Kaffe

Giveaway

Mors dag

vil du se mere?

Følg mig på Instagram for at se flere eksempler på korte videoer, opslag, Instagram highlights og meget andet.