fbpx

Lidt om mig

Lidt om mig
Freelance webdesigner

Jeg kan hjælpe med

Webdesign
Sociale Medier
Grafisk Layout
Hjemmesider
Webshops
Bookingsystemer
E-mail marketing
Serviceaftale
Afspil video om Video Sunshine

Hej, mit navn er Jeanette. Jeg er freelance webdesigner og social media manager og specialiserer mig i at skabe unikt, spændende og farverigt indhold til hjemmesider og sociale medier. Derudover laver jeg professionel design af opslag, nyhedsbreve, brochurer, pjecer, magasiner, menukort m.v. 

Min passion for at bygge hjemmesider startede helt tilbage i 2007, hvor jeg byggede hjemmesider i det nu nedlagte HTML program, FrontPage. Kærligheden for hjemmesidedesign er ikke blevet mindre efter jeg opdagede det fantastiske WordPress. Jeg har dygtiggjort min kunnen indenfor hjemmesider og design med en masse forskellige kurser, og det at skabe digitalt indhold er blevet noget af det bedste, jeg ved. 

Privat er jeg gift og har 2 store børn, hvoraf den ene er flyttet hjemmefra. Når jeg ikke arbejder, nyder jeg livet med familie, venner og mine 2 katte, og så elsker jeg at bage – især store, farverige festkager til familie og venners fester. Jeg bor i Bjæverskov ved Køge, men betragter hele Danmark som min arbejdsplads.