fbpx
 • Kreativt webdesign

  Hjemmesider der imponerer

  Elegante, søgemaskineoptimerede, mobilvenlige og moderne hjemmesider uden binding eller ekstraomkostninger

 • Øg din omsætning

  Webshops, der sælger

  Et professionelt og brugervenligt layout indbyder dine kunder til at blive på din side længere og er første skridt til et salg

 • Skab forbindelse

  Sociale medier

  Dine kunder er på Facebook og Instagram. Er du? Få hjælp til dine sociale medier og sæt skub i dit salg

 • Bliv bemærket

  Grafisk layout

  Kreativ grafisk opsætning af bl.a. magasiner, plakater, visitkort, pjecer og foldere

 • Ekstra fokus

  Pop-ups til hjemmesiden

  Få designet en interaktiv pop-up til din hjemmeside eller webshop, som skaber opmærksomhed

 • Gør det nemt

  Booking modul

  Gør det nemt for dine kunder at booke tid hos dig med et integreret bookingmodul på din hjemmeside

Velkommen til Sunshine Studio

Jeg tilbyder hjælp til 
Hjemmesider
Webshops
Sociale medier
Grafisk layout
Pop-ups
Bookinger

Jeg er en kreativ freelance designer, som skaber moderne hjemmesider og webshops, grafisk layout samt tilbyder hjælp til sociale medier. Jeg arbejder med små og mellemstore virksomheder og nyder at skabe glad og kreativt digitalt indhold, som har et indbydende og lækkert udtryk og som fanger dine besøgendes opmærksomhed. Jeg er særligt glad for at arbejde med – men ikke begrænset af – virksomheder indenfor velvære, mode, boligindretning, kunst, coaching, restauranter, caféer osv.

Hjemmesider

Jeg udvikler brugervenlige WordPress hjemmesider og webshops, der er mobil- og søgeordsoptimeret. Efter lancering ejes siden 100% af dig

Sociale medier

Jeg tilbyder markedsføring på sociale medier og skaber kontinuerligt indhold til dine platforme, så du kan koncentrere dig om din forretning

Grafisk design

Jeg kan hjælpe med udarbejdelse af professionelle opslag, nyhedsbreve brochurer, pjecer, magasiner, flyers, menukort, prislister m.v.

Seneste 
hjemmesider
webshops
bookingsider

Jeg er en nystartet virksomhed, derfor er nogle af de nedenstående websteder demosider med demobilleder og -tekst. Men siderne kan sagtens fungere som ‘rigtige’ og levende sider. Skal du bruge hjælp til WordPress hjemmeside eller finder du et hjemmeside design herunder, som du kan bruge, så kontakt mig gerne. 

Moderne hjemmesider

Mobilvenlig hjemmeside design

Det er i dag utrolig vigtigt, at din hjemmeside er mobilvenlig på alle enheder. De fleste  bruger hver dag deres mobiltelefon eller tablet til at surfe på nettet, og er dit websted ikke mobilvenligt, vil dine besøgende hurtigt forlade hjemmesiden igen og gå videre til næste søgeresultat. Hjemmesider bygget af mig er altid søgemaskineoptimeret på alle størrelser og enheder.

Kontakt mig ved 
spørgsmål
forslag
idéer

Skal du bruge en professionel hjemmeside eller andet, så kontakt mig ved at udfylde skemaet og vælg det eller de punkter, som du vil have hjælp til. Så hører du fra mig snarest.